header banner
Default

Bitvavo biedt iedereen een cryptobonus van €500 nadat Binance in Nederland is vertrokken


De krantenkoppen staan er vol mee: Binance en OKX verlaten de Nederlandse markt. Vanaf 17 juli 2023 is het voor Nederlandse investeerders niet meer mogelijk om crypto te verhandelen op Binance. Nederlanders kunnen enkel en alleen geld van het platform opnemen. Daarom schiet Bitvavo overstappers en klanten te hulp met een nieuwe actie

🎁 Begin het nieuwe jaar goed: €20,- gratis crypto naar keuze Advertentie Bitvavo

Bitvavo start met lucratieve crypto actie

VIDEO: Verdien bonus van €500 door je Binance naar Bitvavo over te zetten - Hier is hoe!
Crypto Nederland

Vorige week is Bitvavo een actie gestart waarbij klanten en overstappers hun crypto op Binance en OKX direct naar hen kunnen overmaken. Hier komen geen omzettingen van digitale naar fiat valuta aan te pas. Cryptocurrencies kunnen via Bitvavo’s transactie service makkelijk worden overgezet. 

Vanaf vandaag komt daar een extra actie bij. Nederlandse klanten en overstappers krijgen bij hun overzetting van crypto op Binance/OKX naar Bitvavo een rentepercentage cadeau. Tot 31 juli geldt voor overgemaakte tokens een rente van 10% Annual Percentage Yield. Dit houdt een dagelijks rentepercentage van ongeveer 0,03% in. Dat betekent dat als men vandaag overzet, de beloning kan oplopen tot meer dan 1% van de waarde van de overgezette cryptovaluta. 

Het rentebedrag kan oplopen tot een maximum van €500. Op 15 augustus zal de verdiende rente automatisch in euro’s worden uitbetaald. De rente geldt alleen voor het overzetten naar Bitvavo in de vorm van crypto. Voor een storting op Bitvavo in de vorm van euro’s geldt de actie niet. Verdere informatie kan men hier vinden.

Advertisement

Crypto Insiders lezers krijgen €20,- voor registratie

VIDEO: Binance to Bitvavo transfer, quick and easy!
ANvZ Tips & Tricks

Daarnaast krijgen Crypto Insiders lezers die zich willen registreren op Bitvavo €20,- cadeau. Het bedrag kan worden uitbetaald in bitcoin (BTC), ripple (XRP) of dogecoin (DOGE) cadeau en geldt tot en met eind juli. Inschrijven kan via deze link.

Bitvavo is een Nederlandse exchange die actief is in 27 Europese landen. De exchange heeft als doel om de grootste in Europa te worden. Aangezien Binance momenteel in een dalende 19 landen actief is, lijkt die droom zeker mogelijk. Het platform heeft meer dan 1 miljoen gebruikers die samen goed zijn voor een 30-daags handelsvolume van meer dan 10 miljard euro. Met de laagste handelskosten van de Benelux is Bitvavo een goed alternatief voor Binance en OKX.

Post Views: 120

Sources


Article information

Author: Robert Carter

Last Updated: 1704238442

Views: 1035

Rating: 4.5 / 5 (51 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Robert Carter

Birthday: 1962-08-23

Address: 500 Conner Motorway Apt. 856, West Scottberg, AK 37993

Phone: +4715881985481175

Job: Blockchain Developer

Hobby: Magic Tricks, Meditation, Calligraphy, Orienteering, Stargazing, Table Tennis, Painting

Introduction: My name is Robert Carter, I am a daring, candid, irreplaceable, bold, priceless, ingenious, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.